大根の葉いため (The fry-up of the leaf of the Japanese radish )は
ご飯に合うだけでなく、SakeやWineのおつまみとしてもいいですね。
材料
大根の葉 (The leaf of the Japanese radish )...1本分
ちりめんじゃこ Chirimen-Jyako(Boiled and dried baby sardines)...大さじ2
白ごま (White sesame )...大さじ1
ごま油 (Sesame oil )...大さじ1
しょうゆ (Soy sauce )...小さじ1
作り方
1.大根の葉をこまかく切る。
2.熱したフライパンにごま油を入れ、ちりめん、白ごまを炒める。
3.大根の葉を加え、さっと炒める。
4.仕上げに、しょうゆをかけ、できあがり。
茎の部分が、5cmぐらいあれば、十分作れます。
大根の葉の代わりに、かぶの葉を使ってもOKです。
登録:
コメントの投稿 (Atom)
4 件のコメント:
こんいちわ!私わXY(Xin Yan)です。 Sorry for my poor Japanese, I am still learning! I came across your site, and I linked you. I also have a blog about food: http://orthorexic.blogspot.com
Hope we'll be friends! ^_^
great food site : http://www.tuttifoodi.com
Hello from Steam Oven Cooking, thanks for visiting me...I cannot read Japanese, but the pics are good!
What causes Snoring and it's treatment
コメントを投稿