2009年4月12日日曜日

海老ナポリタン lobster Neapolitan


海老ナポリタン lobster Neapolitan

材料

Spaghett スパゲティ...360g
Salt 塩...大さじ1
lobster むきエビ(生)...150g
onion 玉ネギ...1/2個
mushrooms マッシュルーム...6個
green pepper ピーマン...2個
garlic ニンニク(みじん切り)...2片分
white wine 白ワイン...大さじ4
ketchup ケチャップ...1カップ
butter バター...40g
Salt and pepper 塩コショウ...少々

作り方

1.むきエビは水洗いする。

2.玉ネギは横に薄切りにする。

3.マッシュルームは固く絞ったぬれ布巾で汚れを拭き取り、厚さ2~3mmに切る。

4.ピーマンは種とヘタを取り、幅2mmの輪切りにする。

5.フライパンにバターを熱し、ニンニクを炒めて香りがたったら、むきエビ、玉ネギ、マッシュルーム、ピーマンを炒める。
全体に少ししんなりしたら、白ワインを加えてアルコールを飛ばす。

6.たっぷりの熱湯に塩を入れ、スパゲティを加えて袋の指定時間より1分短い時間ゆで、ザルに上げる。

7.(5)に(6)とケチャップを加えてよくからめ、塩コショウで味を調えて器に盛る。

yahoo japan

14 件のコメント:

匿名 さんのコメント...

Gorgeous blog! I just found it and I love your pictures and recipes! Come and stop by my blog sometime.

phanitha さんのコメント...

konnichi wa....kore wa oishii desu

zlamushka さんのコメント...

konnichi wa, Tennen. I love your blog, it has so many nice pictures. Can you please send me the recipe for that fantastic lobster napolitana in English? I see you have so many blogs linked through you, I recognise most of them :-) Have you considered writing some recipes in English sometimes? :-)

Cynthia さんのコメント...

Yummy!

EriTommy さんのコメント...

Hi paaman.
Thanks for visiting my blog and left your comment. Your food blog is also yummy! I'll try to cook the spaghetti! Will visit you sometimes! Ttyl, Eritommy. http://japanesefoodpottery.blogspot.com/

MONONOKE KITCHEN さんのコメント...

Lovely blog,
great photos and recipes!
Well, I link to your site, now you link to mine, right?
Kisses!

Liz さんのコメント...

That looks really good!

How are you my friend? Hope all is well. :)

Clipping Path Service さんのコメント...

Lovely blog. Thanks for sharing with us.

David Millar さんのコメント...


we are satisfied through your services. Contact our services now!
Ghost Mannequin services
Photo Retouching Services
background removal service

Lorry Cena さんのコメント...

Thank you for sharing this valuable post. Keep posting more.

https://www.reviews.in

Nigeria Food recipes さんのコメント...

This nice post i love it, you can also know, How to Cook the some african Food

how to cook asun-goat-meat-barbeque
how to cook onugbu-and-eba-garri
how to cook efo-riro
how to cook amala-gbegiri-ewedu-and-stew
how to cook edikai-ikong-with-pounded-yam
how to cook oha-soup-with-fufu
how to cook coconut-rice-with-grilled-chicken
how to cook ofada-rice-with-sauce
how to cook cat-fish-pepper-soup
how to cook goat-head-mix
how to cook nkwobi-using-cow-leg
how to cook jollof-rice
how to cook moi-moi-beans-cake
how to cook banga-palm-karnel-oil-soup
how to cook okra-soup/">okra-soup

Healthupdate さんのコメント...

sleep paralysis: causes, symptoms and it's concept in Islam.

Healthupdate さんのコメント...

Menopause:What are the worst menopause symptoms?

Stacy Baker さんのコメント...

Как написать сочинение? Как написать сочинение на тему "Как я провёл лето"?
Сочинение на тему «Как я провел лето»
Лето - это удивительное время года, которое дарит нам возможность отдохнуть, набраться сил и просто весело провести время.
Я люблю лето, потому что оно приносит мне много радостных моментов.
В это время года я провожу много времени на улице.
У нас в городе очень красиво летом.
Каждый день я гуляю со своими друзьями.
Мы ходим в лес, купаемся в реке и загораем на солнышке.
Летом я хожу с семьей на пляж. Как написать сочинение

Правила написания сочинения. 1. Вступление.
«Я думаю, что...» (заглавие сочинения).
2. Основная часть.
3. Заключение.
Слайд 3 из презентации «Сочинение по русскому языку в формате ЕГЭ»
Размеры: 720 х 540 пикселей, формат: .jpg.
Чтобы бесплатно скачать слайд для использования на уроке, щёлкните на изображении правой кнопкой мышки и нажмите «Сохранить изображение как...».
Скачать всю презентацию «Сочинение по русскому языку в формате ЕГЭ.ppt» можно в zip-архиве размером 2744 КБ
Правила написания сочинения» - Композиция.
Источник 5
Источник 6
Источник 7
Источник 8
Источник 9